Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Senior Technical Application Manager / IT Run expert

Wij zijn op zoek naar een Senior Technical Application Manager die ons gaat helpen het applicatie landschap stabiel te houden en structurele verbeteringen door te voeren. Alleen daarmee kunnen we doorwerken aan de verdere digitalisering bij innogy, een van de grootste energiebedrijven van Nederland. Are you the one? Reageer nu op de vacature Senior Technical Application Manager in Den Bosch.

Jij maakt het mogelijk, jij..
 • werkt samen met verschillende Technical Application Managers (TAM’s) en je coördineert het proces bij grote verstoringen in een dynamisch IT landschap, ook over de verschillende applicaties heen
 • zorgt voor continue verbeteringen om de stabiliteit van jouw applicaties te vergroten
 • bent in staat om de continue innoverende innogy organisatie te ondersteunen. Samen met de leveranciers en de TAM’s bedenk je structurele oplossingen voor problemen
 • hebt een brede interesse in, en kennis van IT systemen. Je werkt met veel verschillende systemen waarvan we niet verwachten dat je alle in-and-outs kent, maar wel in staat bent het overzicht te houden en klantgericht te werken

Wij werken met o.a. Tibco, Oracle en SAP in een complexe IT omgeving. Jij hebt een brede IT kennis en bent in staat experts te challengen op hun oplossingen.

Wij leiden je op, zodat je direct waarde kunt toevoegen. Wij geven je ook uitdaging zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Het is een functie op HBO/WO niveau.

Want hier gebeurt het
Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Essent
In deze rol ga je specifiek werken voor het merk Essent. Essent is ons full service-kernmerk voor MKB, grootzakelijk en consumenten. Essent is helemaal thuis in energie. In slimme oplossingen om het duurzaam opwekken, leveren, delen en gebruiken van energie voor iedereen makkelijk en efficiënt te maken. Voor je comfort thuis. Of voor de continuïteit in je bedrijf. Want Essent gelooft dat hoe comfortabeler je huis of werkplek is, hoe fijner het is om daar te zijn. Daarom helpen we onze klanten hun huis of bedrijf van alle mogelijke comfort en efficiëntie te voorzien. Samen met bekende installateurs uit de buurt. Helemaal thuis. Essent.

Dit krijg jij
Wil jij inspireren? Mensen de kracht geven om zélf met energie aan de slag te gaan? Jij, de vrijdenker, krijgt bij ons alle ruimte. Om te experimenteren én te realiseren. Binden willen we je niet, wèl verbinden. Daarom geven we je de regie over je eigen loopbaan. Binnen èn buiten de organisatie. Je wilt meer van de wereld zien? Uit je bubble stappen? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op. Krijg je energie van ons? Dan maken we graag met je kennis. Omdat jij weet wat er speelt, kom jij met innovatieve energieoplossingen waaraan iedereen echt iets heeft en waarmee onze klanten graag zelf aan de slag gaan.

Dit geef jij
Wat raakt mensen? Dat weet jij, dat voel jij. Daarom ben jij zo goed in het bedenken van innovaties die onze klanten inspireren en waarmee ze graag zelf aan de slag gaan. Je barst van de ideeën èn weet ze van te grond te krijgen. Dat doe je met je collega’s die al snel gegrepen zijn door jouw enthousiasme. Heb jij eenmaal iets in je kop, dan houdt niemand jou tegen. Die wil om impact te maken, is de innogy die jij geeft.

Jouw werkdag
 • Even opstarten bij de koffiecorner; bijpraten met je collega’s.
 • Zijn er op dit moment issues bekend in het IT landschap? Misschien SAP, TIBCO, een Oracle database of wellicht toch een issue met de werkplekken?
 • Hoe ging de nacht, zijn de batches goed gegaan?
 • Dan een dagstart met het team; wat hebben we gedaan en wat wordt het doel voor deze dag.
 • Lopende issues/ nieuwe issues analyseren, prioritiseren, afstemmen met stakeholders
 • Tijd voor lunch in het bedrijfsrestaurant of toch even een broodje in het centrum van Den Bosch halen.
 • Doornemen changes voor deze week, impact bepalen en accorderen.
 • Snel nog helpen bij een probleem wat al wat langer open staat, maar vast lijkt te lopen.
 • Toch even de MER in om te ondersteunen bij het herconfigureren van een switch
 • Met architectuur bepreken wat er de komende maanden op de planning staat aan veranderingen/ verbeteringen. Impact bepalen voor IT-OPS
 • Einde (kantoor)dag, heb je je doel gehaald? Wat ga je morgen doen?
 • ’s Avonds als laatste nog een issue coördineren waardoor het callcenter weer kan werken.

Voor jou, van innogy

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
 • Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden passende bij je ervaringsniveau tot maximaal €74K per jaar + bonus.
 • Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
 • Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
 • Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding
 • En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

Ben jij hem/haar? De IT Lead die samen met ons de energiewereld op z’n kop zet? Stel je aan ons voor en reageer nú via de 'Solliciteer' button.

Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 06-06-2019
Standplaats Den Bosch
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 32 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris tot maximaal €74K per jaar + bonus
Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Marko Hol
Telefoon 06-15076961

Vestigingsplaats

Solliciteer